week0

week00: 5 juli t/m 12 juli 2003 geschreven door: Thea
 De week voor ons vertrek
Dit is de eerste update van de website. Eigenlijk gaat dit even over week 0, of tewel de week voor en van ons vertrek. Het ligt nu allemaal achter ons, dus relativeren gaat nu beter 😉

In al onze maanden van voorbereiding heb ik altijd gevonden dat het meeviel met de extra druk de werkzaamheden van onze reis met zich meebracht.
Voor de laatste week gold dat iets minder.

Waarschijnlijk niet eens alleen de laatste loodje van alle werkzaamheden, maar juist ook het feit dat je dat vanaf allerlei verschillende locaties moest uitvoeren.
We hadden immers geen ‘thuis’ meer. Zowel de meiden als wijzelf woonden overal en nergens. Super gezellig natuurlijk, maar ook vermoeiend.

En dan alle laatste ‘dingetjes’: laatste adreswijzigingen, opzeggen laatste verzekering, wegbrengen aanhanger met ‘restspullen’, laatste kapper bezoek (zie eerste foto’s ;-), bestanden en mails van werk opruimen en aan de juiste personen achter laten, kapotte (nieuwe) koffer vervangen, etc.
Zo jullie zien, eigenlijk niks bijzonders, maar toch vermoeiend in zo’n laatste week.

Om maar even uit de ‘klaag’ mode te komen (meerdere mensen hebben mij verteld dit jaar geen medelijden met me te hebben), we hadden deze week voor geen goud willen missen.

Alle lieve en leuke afscheidsetentjes/feestjes/logeerpartijtjes etc. werken wat dat betreft ook verslavend. Als iemand even wil weten hoe het gaat met de vriendschappen en familie is het een uitstekende manier om een tijdje weg te gaan (dit wel aankondigen natuurlijk :-)). In één woord Fantastisch !!!!!
Waarschijnlijk heeft het er ook mee te maken dat je niet zolang om de gunsten en diensten van iedereen vraagt, maar daar moet je gewoon niet te veel aan denken.

Lieve mensen bedankt voor al jullie medewerken en medeleven (af en toe met een beetje jaloezie van sommigen) en voor alle lieve woorden, dikke knuffels en leuke afscheidscadeautjes.

Deze website is mede voor jullie.