Reageer

Ok, zou zomaar kunnen…

15 reacties op “Reageer”

 1. Ali Bos- Boerdam

  Dag Thea en Rene, in het zoutmeer in de Kornatie hebben wij in 1991 in gelegen. Daar is ooit een film van Karl May opgenomen.
  Je kon er niet douchen en de hele dag voelden we ons smerig.
  De Kornatie zijn prachtig. Ali en Gerrit.

 2. Leuk om jullie reis te kunnen volgen! Wat al veel indrukken, en nog ‘maar’ een dikke maand weg. Lekker verder genieten met z’n tweeën!

 3. Fijn jullie avonturen te kunnen volgen. Verzinn nu zelf maar wat zegt moeder, nu opeens.
  Daar gaan we dan. Als jullie terug komen, vind je aan varen in Nederland niets meer aan. Maar voorlopig wensen we jullie een behouden vaart. Mooie uitdrukking. Ik ga ook nog eens wat bedenken over die Sabbatical. Eerst maar even verder met de geplande tocht.
  Pa en Ma

 4. Spannende reisverhalen al gelijk met al die stormen/harde wind. Maar jullie redden je goed zo te lezen. Veel plezier, hier is het heerlijk warm weer maar ik moet maandag weer aan het werk, het is afgelopen met de vrijheid in dat opzicht. Veel groetjes, ook van Edward, Ingrid

 5. Leuke verhalen al! Het avontuur is echt begonnen!
  Veel plezier enne … succes met aanleggen in de haventjes:-)))

  knS Sannie

 6. Dag Rene (en Thea),

  Leuk om over de start van jullie avontuur te lezen. Beetje jaloers ben ik wel. Heel erg veel plezier samen in de komende maanden en ik blijf jullie volgen!

  Groeten, Mark Boiten

 7. Je boot is nu door een groep Polen meegenomen volgens de gps, maar we kijken natuurlijk elke dag waar je bent! Heel veel plezier en goede vaart!

 8. Hoi Thea & Rene,

  Zag toevallig bij Edward en Ingrid jullie boodschap dat het voor jullie ook gaat beginnen. Leuk dat jullie zo ook je avonturen kunnen delen, straks komt er van werken voor ons weinig meer terecht. Alvast een goede reis gewenst, we proberen nog even dag te komen zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *